Track & Trace

Met een track- & trace-systeem kunnen we u nog accurater de nodige informatie bezorgen.

TGW zet in op technologische vooruitgang. Enerzijds willen we op een duurzame manier ons steentje bijdragen, anderzijds willen we onze processen en dienstverlening naar het hoogste niveau brengen. Dat deden we in 2013 door de integratie van een track- & trace-systeem. 

Ontdek hoe dit het verschil maakt. 

Track & Trace

Voor onze klanten

Al onze voertuigen zijn voorzien van een state-of-the-art track- & trace-systeem. Onze klanten willen immers up-to-date zijn over de status van hun vervoer. De track- & trace-oplossing die we implementeerden stelt ons in staat om zo accuraat mogelijk de meest recente status en locatie van het vervoer mee te delen. 

Track & Trace

Voor onszelf

Daarnaast is het track- & trace-systeem een goede oplossing voor onze interne processen. We kunnen preventief inspelen op de veranderingen op de weg, en zijn in staat om onze toekomstige ritten te optimaliseren. 

Voor de omgeving

Dat zorgt ook voor een duurzaam aspect. We kunnen onze routes op de meest ecologische manier uitwerken en files vermijden

Daarbovenop kunnen we de cirkel helemaal rond maken met de digitale factuur. Een uiterst milieuvriendelijk systeem, waarmee we de papierberg kunnen verkleinen. 

Offerte

Kampt u met een uitdaging op vlak van transport?

Bent u op zoek naar een ervaren partner op vlak van transport en warehousing om u volledig te ontzorgen? Neem vandaag nog contact op met TGW en ontdek hoe we u verder kunnen helpen.

Open

Waarom kiezen voor de diensten van TGW