Milieu en duurzaamheid

TGW als duurzame transport- en warehousing-partner

De transportsector staat niet meteen bekend als de meest milieuvriendelijke sector die er bestaat. Toch proberen we bij TGW continu het verschil te maken. We willen op de meest milieuvriendelijke manier te werk gaan en ons steentje bijdragen op vlak van duurzaamheid. 

Dat doen we in onze processen en manier van werken:

Beter op de weg

We optimaliseren onze routes en proberen lege terugvrachten te vermijden. Daarbovenop heeft ons volledige wagenpark EURO6-motoren met een lage uitstoot.

Ecologie in het warehouse

Ons nieuwe warehouse is voorzien van actieve LED-verlichting en zonnepanelen. Zo verbruiken we enkel de stroom die we nodig hebben… en zelf creëerden!

Duurzaamheid in processen

We optimaliseren onze processen en proberen hier maximaal in te zetten op duurzaamheid. Zo kiezen we voor digitale facturatie en communicatie. 

Track & Trace

Een duurzame toekomst

Daarbovenop zijn we op zoek naar nieuwe manieren om ons steentje bij te dragen. Momenteel zijn kwalitatieve elektrische vrachtwagens toekomstmuziek, maar onze teamleden houden de markt en technologieën goed in de gaten. 

Zo dragen we niet alleen bij aan duurzame partnerships, maar ook aan een toekomst voor de transportsector. 

Offerte

Op zoek naar een duurzame transport- en warehousing-partner?

Bent u op zoek naar een ervaren partner op vlak van transport en warehousing om u volledig te ontzorgen? Neem vandaag nog contact op met TGW en ontdek hoe we u verder kunnen helpen.

Open

Waarom kiezen voor de diensten van TGW