Onze leuze is "voor alles is een oplossing". Gezien het familiaal karakter van het bedrijf, trachten wij dit profiel ook aldus in ons klantenpakket te weerspiegelen. De grote kracht van TGW schuilt in haar persoonlijke inzet, de flexibiliteit, hecht teamwerk van alle medewerkers en het eigen materiaal.

TGW bvba, voluit Transport Gonnissen-Wenmakers, werd in 1991 opgericht door Elmar Gonnissen. In de beginperiode werd werd hoofdzakelijk in "onderaaneming" gereden voor grotere expediteurs.

Na de start met een distributiewagen met laadklep werd al snel overgeschakeld op een trekker-trailer combinatie. De huidige zaakvoerders (Elmar Gonnissen en Elly Wenmakers) doorkruisten samen heel Europa.

Intussen is het bedrijf uitgegroeid tot een stabiele onderneming met een 25-tal eigen vrachtwagens. Dagelijks worden tienduizenden kilometers afgelegd door dit wagenpark om de diverse opdrachten van al onze opdrachtgevers af te handelen

Om alles in goede banen te leiden maken wij gebruik van tal van technologische hulpmiddelen. Denk aan een Document Management Systeem, online GPS-opvolgsystemen en allerhande telecom-hulpmiddelen.